O poveste valoroasa

O POVESTE… VALOROASĂ

             Vineri, 14 noiembrie 2014, a avut loc în şcoala noastră şedinţa Comisiei Metodice a Învăţătorilor, pe semestrul I al acestui an şcolar..

            În cadrul activităţilor s-a înscris prezentarea unei lecţii demostrative cu titlul O poveste…valoroasă, la clasa a III a A, în cadrul disciplinei opţionale- Educaţie Financiară, sub conducerea dnei prof. înv. primar Cristina Marin.

            Lecţia s-a remarcat prin măiestria pedagogică desăvârşită cu care doamna învăţătoare a condus demersul didactic. Desfăşurată sub formă de poveste, activitatea a abordat multiple discipline de studiu, fiind un adevărat periplu interdisciplinar.

            Elevii clasei a III a A s-au remarcat de asemenea prin dorinţa profundă de cunoaştere manifestată în mod vădit în atitudinea lor implicată, concentrată, pe tot parcursul lecţiei.

            Activitatea a continuat cu prezentarea referatului cu titlul Opţionalele- eficienţă şi atractivitate. Având ca autoare pe dnele învăţătoare Pristoleanu Camelia, Brejan Maria, Schindler Gilda, Andronache Brînduşa, lucrarea a trecut în revistă aspecte teoretice şi practice ale opţionalelor şcolare.

            Întâlnirea fiind onorată cu prezenţa domnului director Ovidiu Marian-Ionescu, a doamnei director adjunct Anca Danilof şi a doamnei director cu munca educativă Roxana Ţaga, a constituit un prilej important pentru formarea şi perfecţionarea profesională a tuturor învăţătorilor Şcolii Gimnaziale „Sfântul Vasile”, Ploiesti.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”sdcedce”]

Prof. Cristina Marin

profesor coordonator

 

o poveste valoroasa

Voteaza Scoala Ploiesti

6 voturi

Şcoala Gimnazială „Sfântul Vasile” Ploieşti | Bulevardul Republicii nr.145 ACASA

Menu

Google+
Pagini Romania - Web Design
Gilda Schindler
PROFESOR COORDONATOR

PUBLICITATE
Jocuri