RAPORT CAMBRIDGE 2016-2017

  • CAMBRIDGE
  • Comentariile sunt închise pentru RAPORT CAMBRIDGE 2016-2017

RAPORT EXAMENE CAMBRIDGE
PET, KET si YLE
2016-2017
Școala Gimnazială „Sfântul Vasile” Ploiești este o școală cu tradiție, fiind construită la sfârșitul secolului al XIX-lea, dar care este animată de elevi talentați și de profesori dedicați meseriei pe care o au. Analizând ,,Datele calitative despre şcolile gimnaziale’’ din judeţul Prahova, publicate pe edu.ro, Scoala Gimnaziala ,,Sf. Vasile’’ se situează pe locul 5 la nivel de județ și pe locul 86 la nivel naţional. Clasamentul a fost realizat la solicitarea Ministerului Educaţiei Naționale.
Examenele Cambridge YLE, KET si PET organizate în școala noastră oferă unui elev ocazia de a şti mai exact unde se află în cadrul Nivelului Cadrului European Comun de Referinţă Pentru Limbi Străine (CECR). Certificatele Cambridge ESOL te pot ajuta sa fii admis la o universitate sau colegiu, sa obtii un serviciu mai bun si sa-ti evaluezi progresele facute in studierea limbii engleze. Aceste examene se organizează în școala noastră din anul 2013, iar numele școlii este menţionat în lista şcolilor care organizează examenul Cambridge ca parteneri ai Consiliului Britanic.
Astfel și DEVIZA: „Tradiția noastră este succesul”, astfel viitorul copiilor începe în cel mai bun centru de pregătire în abordarea ‘step-by-step’ (examene de niveluri diferite).

RAPORT CAMBRIDGE 2016-2017

Voteaza Scoala Ploiesti

1 vot

Şcoala Gimnazială „Sfântul Vasile” Ploieşti | Bulevardul Republicii nr.145 ACASA

Menu

Google+
Pagini Romania - Web Design
Gilda Schindler
PROFESOR COORDONATOR

PUBLICITATE
Jocuri