Testele Cambridge

SCOALA PLOIESTI | Scoala Gimnaziala Sfantul Vasile

 

TESTELE CAMBRIDGE IN CADRUL ŞCOLII GIMNAZIALE “SFÂNTUL VASILE”

addvantage-logo

ELEVI CARE AU SUSTINUT EXAMENUL CAMBRIDGE KET IN ANUL SCOLAR 2016-2017
 

ELEVI CARE AU SUSTINUT EXAMENUL CAMBRIDGE PET IN ANUL SCOLAR 2016-2017
 

ELEVI CARE AU SUSTINUT EXAMENUL CAMBRIDGE YLE IN ANUL SCOLAR 2016-2017


ACTUALIZARE 12.03.2016
Examenele de limba engleză ale Universitatii Cambridge – administrate de Departamentul ESOL (engleza pentru vorbitori de alte limbi) oferă cele mai prestigioase certificate pe plan internaţional pentru cei care studiază limba engleză. Certificatele Cambridge ESOL te pot ajuta sa fii admis la o universitate sau colegiu, sa obţii un serviciu mai bun şi să-ţi evaluezi progresele făcute în studierea limbii engleze. Incepand cu anul scolar 2013-2014 scoala noastra  organizeaza Examenele Cambridge YLE in luna mai a fiecarui an scolar. Intentionam ca in urmatorii ani scolari sa organizam si examenele Cambridge KET si PET. YLE (Young Learners English) sunt teste Cambridge pentru copii la trei niveluri de dificultate: Starters, Movers şi Flyers. Aceste teste recompensează eforturile copiilor de a învata limba engleză şi reprezintă modul ideal de a-i obişnui cu cerinţele unui examen internaţional. YLE Flyers este la nivelul A2 pe Scala Comună Europeană de Referinţă pentru Limbi a Consiliului Europei (la aproximativ acelaşi nivel cu examenul KET). YLE Starters si YLE Movers sunt la nivelul A1.

Fiecare copil care susţine acest examen va primi un certificat indicând capacitatea acestuia de a vorbi, asculta, citi şi scrie in limba engleză. Aceste teste recompensează eforturile copiilor de a învăţa limba engleză şi reprezintă modul ideal de a-i obişnui cu cerinţele unui examen internaţional. De asemeni, evaluarea formală şi certificarea sunt importante pentru părinţi.

uocee

KET (Key English Test) – Nivelul A2 pe Scala Comuna Europeană de Referinţă pentru Limbi a Consiliului Europei, este un examen de nivel elementar şi testează capacitatea de a exprima nevoi de bază în situaţii de zi cu zi. PET (Preliminary English Test) – Nivelul B1 pe Scala Comună Europeană de Referinţă pentru Limbi a Consiliului Europei este un examen de nivel pre-intermediar, care testează abilităţile lingvistice necesare în situaţii caracteristice vietii sociale şi profesionale, într-un mediu de limba engleză. Pentru a ajunge la acest nivel sunt necesare circa 380 ore de studiu.

scala-comuna

Calificările Cambridge sunt acceptate de mii de universităţi, angajatori şi guverne la nivel global. Examenele sunt acceptate şi de corpuri profesionale, autorităţi şi alte agenţii guvernamentale. Ele pot deschide uşi spre educaţia   universitară, să îmbunătăţească oportunităţile de angajare şi de ce nu, mobilitatea.

Rosu Maria

profesor organizator

 

 

 

 

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

You must be logat in to post a comment.

Şcoala Gimnazială „Sfântul Vasile” Ploieşti | Bulevardul Republicii nr.145 ACASA

Menu

Google+
Pagini Romania - Web Design
Gilda Schindler
PROFESOR COORDONATOR

PUBLICITATE
Jocuri